​Møllersmindevej 14 | 8763 Rask Mølle | Tlf: 60 40 70 80 | E-mail: info@fbth.dk |  

Dit nye drømmehus​

Falkenberg Tømrer & Huse A/S bygger nye skræddersyet drømmehuse

Falkenberg Tømrer & Huse A/S bygger nye skræddersyet drømmehuse.

Hele processen fra idéfase til aflevering og ibrugtagning skal være en god oplevelse for huskøberen. Sådan skaber vi sammen dit drømmehus. 

Faserne i husbyggeriet:

Har du lyst til at høre mere om hvordan du i samarbejde med Falkenberg Tømrer & Huse får skabt dit drømmehus? Kontakt os på telefon: 60 40 70 80.​

 1​

Idéfase​

​Sammen med huskøberen gennemgår vi drømmehuset (husdrømmen) baseret på huskøberens egne skitser og idéer eller på Falkenberg Huskoncepter – eller måske en kombination? Alle drømmene bliver vendt og vurderet.

 2​

Aftalen

Aftalen indgås, når det helt rigtige drømmehus har set dagens lys på skitseplan, og derefter giver vi en fast pris på huset med udgangspunkt i den færdige tegning og materialesammensætning. Alle forhold gennemgås, så begge parter er enige om planen.

 3​

Byggeriet

Køberen holdes løbende underrettet om byggeriet af drømmehuset, og når der er brug for det, holdes der byggemøder, således at kunden forsikres om, at byggeriet går efter planen. Det er afgørende for os at overholde alle aftaler herunder at aflevere byggeriet til tiden.

 4​

Indflytning​

Drømmehuset gennemgås, så afleveringen bliver helt uden overraskelser. Vi vil også have tilfredse kunder i det lange løb. Vi gennemfører naturligvis en 1-års gennemgang af huset. Det giver vore kunder ekstra tryghed.

Medlem af