​Møllersmindevej 14 | 8763 Rask Mølle | Tlf: 60 40 70 80 | E-mail: info@fbth.dk |  

Tilfredse kunder​

Falkenberg Tømrer & Huse A/S ønsker en god oplevelse for kunden. Når samarbejdet har fungeret godt, huset er blevet afleveret til tiden, og familien trives i huset, er målet nået.​

​Falkenberg Tømrer & Huse A/S bygger individuelt. Hvert eneste hussalg er vigtigt for os, og et godt samarbejde er helt afgørende for at få tilfredse kunder.​

Derfor bruger Falkenberg Tømrer & Huse A/S meget tid på at afstemme forventninger til huset, og det betyder at man undgår ubehagelige overraskelser undervejs.

Kristian Hougaard, Tørring, siger om Falkenberg Tømrer & Huse A/S:

”Det har været en sand fornøjelse at få bygget hus af Falkenberg Tømrer & Huse A/S.

Under hele forløbet har de været parate til at imødekomme alle vores ideer og krav.Det mest enestående ved Falkenberg Huse er nok, at de billeder jeg havde af, hvordan mit hus skulle se ud, inden vi gik i gang, var lige præcis som jeg ville have det, da det var færdigt. Altså evnen til at levere det, som kunden vil have. Jeg er meget tilfreds med mit resultat, det er lige som jeg vil have det. Tak.”

Martin Astrup, Flemming udtaler sig om Falkenberg Tømrer & Huse A/S:

”Samarbejdet har været meget positivt. Når vi ønskede oplysninger eller et møde, blev det straks opfyldt. Vi har gennem hele forløbet følt os utroligt godt informeret.

Vi vidste faktisk altid, hvilke dage materialerne ankom, og hvornår de blev sat op. Meget af det skete faktisk tidligere det oprindeligt var planlagt til, så byggeriet gik utroligt hurtigt. Vi er meget tilfredse med vores nye hus og alle, som har set det, har rost håndværkerne.”

Stephan Hoyos, Hornsyld udtaler sig om Falkenberg Tømrer & Huse A/S:

"Efter at være blevet snydt godt og grundigt, af et andet tagfirma, tog jeg kontakt til Claus Falkenberg, Falkenberg Tømrer & Huse A/S om han kunne hjælpe akut med mit ½ åbne tag. Jeg fik hurtigt en pris, som vi var enige om. Taget blev lavet til aftalt tid og ikke mindst til aftalt pris. Igennem forløbet var der et par småting, som jeg  blot skulle nævne og så blev de ordnet. Det var en rigtig god oplevelse og jeg kan kun anbefale firmaet til andre."

Medlem af