​Møllersmindevej 14 | 8763 Rask Mølle | Tlf: 60 40 70 80 | E-mail: info@fbth.dk |  

Tilbygning og nybygning af huse, villaer og sommerhuse

Vi laver tilbygninger og nybygninger. Nybyggeri er typisk af huse, parcelhuse, villaer og sommerhuse. Tilbygninger er til færdige huse.

Vi kan opføre en tilbygning og nybygning som totalentreprenør

Vi laver alle former for byggeri, og vi påtager os hele entreprisen som totalentreprenør, således du ikke skal have kontakt med andre håndværkere. Indledningsvist anbefaler vi, at du laver en lille skitse i hånden til vores første møde, så vi har et udgangspunkt under samtalen. Skitsen har flere formål. Dels gør den, at du får lavet et billede af dine tanker, og dels gør den, at vi får et billede af dine behov og ønsker.

Vi hjælper med at omsætte din tilbygning og nybygnings skitse til din drøm

Vi hjælper med at få din tegning omsat til noget mere konkret, og i sidste ende får vi lavet en komplet tegning af din nye tilbygning eller af dit nybyggeri. Derpå tager vi os af de fornødne byggetilladelser.

En tilbygning vil typisk bestå af et ekstra værelse, en større stue, en udestue eller en garage. Der er ingen grænser udover krav fra myndigheder samt funktionalitet og æstetisk.

Vi rådgiver og vejleder i forhold til love, regler og funktionalitet.

Du er velkommen til at ringe os på telefon 60 40 70 80 eller skrive til e-mail info@fbth.dk, hvis du vil aftale et møde, hvor vi gennemgår dine ønsker og behov for en nybygning eller en tilbygning. Du kan også besøge vores kontakt side eller benytte dig af nedenstående kontaktformular.

Indhent et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af