​Møllersmindevej 14 | 8763 Rask Mølle | Tlf: 60 40 70 80 | E-mail: info@fbth.dk |  

Renovering af huse, køkkener og vinduer

Vi udfører renovering af hele huse eller af mindre dele af et hus. Renovering kan med andre ord være alt fra udskiftning af en bordplade til udskiftning af et tag.

Renovering handler typisk om renovering af et tag, døre og vinduer eller af køkken og badeværelse. Der kan naturligvis også være tale om en mindre reparation eller en forsikringsskade.

Invita som samarbejdspartner til renovering

Flere vælger at få udskiftet sit køkken. Vi samarbejder med blandt andet Invita og kan derfor tilbyde flere lækre løsninger inden for renovering af køkkener. Derved kan du få et tidssvarende og moderne køkken, som er praktisk i hverdagen.

Tage skal også vedligeholdes, herunder tagkonstruktioner, undertage, spær, kviste og tagrender. Ofte er der tale om tage på ældre huse, der skal skiftes ud på grund af slid og ælde, almindelig vedligeholdelse eller som led i en større energioptimering.

Vi kan renovere eller udskifte dine vinduer med Velfac og Rationel

Desuden skal vinduer og døre renoveres hen ad vejen. Ældre vinduer og døre bør males fra tid til anden, men ofte kan det svare sig at udskifte til helt nye døre og vinduer. Moderne vinduer fra blandt andet Velfac og Rationel er langt mere energivenlige, ligesom de stort set er vedligeholdelsesfrie.

Vi kan endvidere renovere et helt hus, herunder alle rum, både indvendigt og udvendigt. Men uagtet dit valg, tilbyder vi totalløsninger i totalentrepriser, således der ikke kommer andre håndværkere end os.

Ring til os på telefon 60 40 70 80, eller skriv til info@fbth.dk, hvis du ønsker mere information, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på renovering. Du kan også besøge vores kontakt side eller bruge nedenstående kontaktformular.

Indhent et uforpligtende tilbud i dag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af