​Møllersmindevej 14 | 8763 Rask Mølle | Tlf: 60 40 70 80 | E-mail: info@fbth.dk |  

Tag reparation og energioptimering

Vi udfører alt inden for tag arbejde lige fra mindre reparationer til nye tage samt energioptimeringer af ældre tage.

Vi kan lægge nyt tag med spær, kviste og tagrender

De fleste af vores tag opgaver går ud på at lave nyt tag, herunder nye tagkonstruktioner, undertage, spær, kviste og tagrender. Det kan være på nybyggede huse, men også på nye tilbygninger.

Ofte er der tale om ældre tage, der skal skiftes ud på grund af slid og ælde, almen vedligeholdelse eller som led i en gennemgribende energioptimering, hvor fokus er en lavere varmeregning.

Alle tage skal vedligeholdes, især ældre tage. De fleste tage skal have udført større eller mindre reparationer hen ad vejen.

Manglende vedligeholdelse, ignorering af skader eller fejlbehæftet reparation kan føre til større skader, der kan brede sig i taget og ligefrem ned i selve huset. Forsikringsskader som følge af stormskader bør derfor udbedres hurtigst muligt.

Få et tag tjek og mindre vedligeholdelse

Vi kan tilbyde tag tjek som led i en løbende vedligeholdelse eller ved mistanke om skader. Et tag tjek kan endvidere ske i forbindelse med køb eller salg af et hus. Et tag tjek indgår naturligvis også som led i en energioptimering, hvor der kigges på taget, herunder muligheden for en eventuel efterisolering.

Kontakt os på telefon 60 40 70 80 eller på info@fbth.dk for at få et uforpligtende tilbud på et ny tag eller en renovering af et ældre tag. Du kan også besøge vores kontakt side eller benytte nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af