​Møllersmindevej 14 | 8763 Rask Mølle | Tlf: 60 40 70 80 | E-mail: info@fbth.dk |  

Vinduer og døre - udskiftning og energioptimering

Vi laver alt inden for tømrerarbejde, herunder vinduer, facader, døre og paneler for private boligejere, virksomheder, institutioner og butikker.

Ældre vinduer og døre skal vedligeholdes

Vinduer og døre skal vedligeholdes. Ældre vinduer og døre kan males fra tid til anden, men en gennemgribende renovering og energioptimering kræver udskiftning af døre og vinduer. Udskiftning af døre og vinduer kan ske i stil med huset, men det kan også ske i en alternativ stil.

Moderne vinduer er energivenlige, men de er typisk også vedligeholdelsesfrie. Dertil kommer, at moderne vinduer og døre er mere praktiske i daglig brug. Vi kan levere fra alle leverandører, men vi bruger typisk Velfac og Rationel, hvilket er de mærker vi også anbefaler.

Vi udskifter glaspartier, glasfacader og butiks døre og vinduer

Vi tilbyder også at udskifte glaspartier, glasfacader og butiksvinduer med energivenlige vinduer. Der er mange penge at spare på varmeregningen, når der energioptimeres, men der er naturligvis flere penge at spare, hvis der er tale om store glasfacader

Vi råder og vejleder vores kunder, når vi er ude for at give tilbud på en opgave som for eksempel nye vinduer og døre. Når vi har påtaget os opgaven, så har vi påtaget os hele opgaven, således der ikke kommer andre håndværkere.

Du kan kontakte os på telefon 60 40 70 80 eller info@fbth.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre og vinduer eller af butiksfacader. Derudover kan du også benytte nedenstående kontaktformular eller besøge vores kontakt side.

Få et uforpligtende tilbud i dag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af